Dutch Future City Conference – 19 september – Utrecht


Op 19 september 2018 organiseren wij samen met de Economic Board Utrecht, de Provincie Utrecht, de Jaarbeurs en met tal van andere partners de eerste editie van de Dutch Future City Conference. En tijdens dat congres rekenen we definitief af met het idee dat de ‘smart city’ gaat over de toekomst. Want niets is minder waar. De ‘smart city’ is nu en we moeten nu de goede bestuurlijke, politieke en technische beslissingen nemen om een stad te maken die klaar is voor de toekomst én leefbaar blijft.

Vraag en aanbod verbinden
De Dutch Future City Conference stelt de vraag van steden en dorpen voorop. Tijdens het congres zoeken we antwoorden op vragen van gemeenten. Dat doen we door vraag en antwoord te verbinden. Heel letterlijk. Daarmee brengen we stad (en het dorp) een stap verder. Want technologie biedt tal van kansen voor het beter functioneren van onze ruimtelijke ordening, maar je moet ze wel kennen.

Inspiratie
Maar natuurlijk nodigen we ook fantastische topsprekers uit om ons te inspireren over de toekomst en de mogelijkheden die die biedt.

Verdieping
En we verdiepen ons op de vragen hoe we de stad van de toekomst ontwerpen, besturen en hoe we ethiek en regelgeving inrichten. Maar ook hoe je als techbedrijf je vraag optimaal afstemt op de wens van gemeenten.

Voor wie?
De Dutch Future City Conference wil de wereld van de stad (bestuurders, ontwerpers, stedebouwers, planologen, beheerders, stadsmakers, vastgoedpartijen, woningcorporaties etc.) verbinden met de wereld die techoplossingen bedenkt en bouwt.
Die stedebouwers en techs komen uit heel Nederland. Want het mag dan een congres ín Utrecht zijn, het is een congres voor heel Nederland.

Programma
We zijn momenteel in gesprek met diverse (top)sprekers. Daar houden we u hiervan op de hoogte.

Wanneer, waar en hoe?
19 september (10 tot 17 uur), Jaarbeurs Utrecht
Deelname kost 475 euro (ex btw).
Relaties van Future City betalen 400 euro (ex btw).
U bent relatie als u bijvoorbeeld heeft deelgenomen aan een seminar of masterclass of als u ons (gratis) magazine (digitaal) heeft aangevraagd.


Klik hier als deze pop-up niet opent.

Partner worden?
Wilt u partner worden van de Dutch Future City Conference of heeft u een andere vraag, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Jan-Willem Wesselink via jan-willem@future-city.nl. Bellen kan ook: +31 (0) 33 8700 100. Of vul het contactformulier in:


Klik hier als deze pop-up niet opent.

Partners