Doe mee met Smart City onderzoek


Smart City. Voor de een is het een dagelijkse werkelijkheid, voor de ander een ver-van-het-bed-show. En weer een derde zit daar tussenin. Maar hoe “smart” zijn de Nederlandse overheden, bedrijven, adviesbureaus, woningcorporaties, zorginstellingen en (overige) organisaties nu echt? Uw bijdrage telt!

In deze enquête zoeken we het uit. In hoeverre beïnvloedt technologisering en digitalisering de (gemeentelijke) politiek en de dagelijkse praktijk van beleidsmakers, -uitvoerders en (externe) adviseurs? In hoeverre speelt het bedrijfsleven daarop in? Lopen ze voor of achter? En hoe zit dat bij andere organisaties zoals zorginstellingen of woningcorporaties? En, minstens zo belangrijk, zijn burgers verder of minder ver in deze ontwikkeling dan bedrijfsleven of overheid?

ROm/Stadszaken.nl, de Future City Foundation en USP Marketing Consultancy zijn benieuwd hoe smart Nederlandse steden, dorpen en gemeenschappen zijn. En iedereen die daaraan bijdraagt van burgers tot bedrijven. We hebben daarom een enquête gemaakt. Invullen van de enquête duurt ongeveer 8 – 10 minuten. Reageren kan tot en met 25 augustus.

Alvast bedankt! 

 

 

Werkt de button niet? Ga dan naar http://www.usp-onderzoek.nl/Elba_SmartCities.htm