Bestel het boek ‘Een slimme stad, zo doe je dat’


Dit jaar onderzocht de Future City Foundation met 26 partners hoe we de smart city moeten ontwerpen. We denken dat de stedenbouw en de producten die daaruit voortkomen radicaal veranderen. Net zoals dat gebeurde met andere bedrijfstakken. We willen begrijpen hoe dat gebeurt, welke kansen dat oplevert en welke risico’s er aan kleven. 

Bestel nu ‘Een slimme stad, zo doe je dat’

De resultaten van het project presenteren we in het boek – ‘Een slimme stad, zo doe je dat – Verbonden, flexibel en betekenisvol; maak de echte future city’. U kunt het boek (ruim 200 pagina’s) aanvragen via het aanvraagformulier. Digitaal lezen is gratis, de gedrukte versie (papier is fijner) kost €29,-.

Lees hier alvast de samenvatting: “Verbonden, flexibel en betekenisvol: zo ontwerp je de echte smart city”Klik hier als de pop-up niet opent.

Lees hier meer over het project Smart Stedenbouw, waar dit boek een resultaat van is.

Gratis masterclass op 5 november
Op 5 november vieren we ons nieuwe boek met een gratis workshop. Voor iedereen die een antwoord wil op de vraag: ‘Een slimme stad, hoe doe je dat?’ Dat doen we met een feestelijke workshop met en door ons partners. En met u. Klik hier om u gratis aan te melden.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan-Willem Wesselink via jan-willem@future-city.nl of T 06 28638426.

Categories