Boekpresentatie voor de vastgoedwereld ‘Zo creëer je waarde in de slimme stad’ op de Provada


Op 16 juni presenteert Jan-Willem Wesselink (Future City Foundation) het boek ‘Zo creëer je waarde in de slimme stad’ aan de vastgoedwereld tijdens de vastgoedbeurs de Provada. Op de stand van AM overhandigt Jan-Willem een eerste exemplaar van het boek aan Ronald Huikeshoven, Directievoorzitter van AM en aan een aantal andere partners die mee hebben gewerkt aan het boek.

Datum en tijd: 16 juni, van 11 – 11.30 uur.

Locatie: De stand van AM op de Provada in de RAI, Amsterdam

Bent u partner van het boek? Mail dan naar zoe@future-city.nl  om deel te nemen aan de boekpresentaties en kaarten voor de Provada.

Jan-Willem Wesselink ligt vast toe: ”Toen we het idee bedachten voor het boek ‘Zo creëer je waarde’ spraken we over de economische waarde. Werktitel voor het boek was ‘Slimme businessmodellen’. Alsof wij die wel even zouden bedenken, maar toch ‘Zonder kassa, geen massa’, was wel een lekker tegeltje. Daarbij mocht na twee jaar pandemie en zwartgalligheid de focus wel eens lekker liggen op geld verdienen.  Flink wat gesprekken later bleek het helemaal niet te gaan over businessmodellen, maar over het creëren van waarde. Ook goed dacht ik. Dat is toch een soort van hetzelfde. Niet dus. Gesprekken gingen over stedenbouw, duurzaamheid en over kunst. Over een altijd verbonden samenleving. Over moonshots. We zetten ondertussen een nieuwe City Deal op en verdiepten ons in het sociaal domein. We ontdekten digitale kunst. Hadden mooie gesprekken met nft-artiesten en weten nog niet zeker of we de nieuwe tulpenmanie hebben ontdekt of de digitale Zonnebloemen van Van Gogh. ”

Programma

11.00 uur – 11.05 uur: Korte welkom

11.05 – 11.15 uur: Korte lezing over de inhoud van het boek door Jan-Willem Wesselink, programmamanager Future City Foundation

11.15 – 11.30 uur: Overhandiging van het boek aan Ronald Huikeshoven, directievoorzitter AM, Jos Mandema, manager bij de directie Portefeuillestrategie & Portefeuille van het Rijksvastgoedbedrijf en andere partners van de Future City Foundation.

11.30 uur: Netwerk moment

Wilt u het boek alvast vooraf bestellen? Klik dan hier.