Corona-update: alleen nog maar online-events


Vanwege de corona-crisis organiseren we bij of vanuit Future City voorlopig geen offline events. In plaats daarvan kunt u onze smart city community online ontmoeten. Zo willen we onze bijdrage leveren tegen het verder verspreiden van het corona-virus en tegelijk doorgaan met samen leren over die andere transitie waar we voor staan: hoe digitalisering en technologisering de stad veranderen.

Alle events die tot 1 mei gepland stonden, worden in ieder geval verzet. Als de regering besluit dat ook onze evenementen in mei niet kunnen doorgaan, verlengen we die periode. Dit wordt voor 21 april bekend. Deelnemers ontvangen hierover binnenkort persoonlijk bericht. De agenda van de online events delen we deze week met u.

We wensen iedereen sterkte in deze tijden en hopen dat u en uw familie en vrienden er gezond door heen komen. En iedereen die werkzaam is in de zorg wensen we succes en danken we voor het nuttige werk dat ze altijd, maar vooral nu doen. Als er vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.