FC online-borrel gaat deze week internationaal met FIWARE


Donderdag 26 maart, 15.00 uur

Na het succes van de eerste online-borrel vorige week met wethouder Willems en ruim 90 smart-city-geïnteresseerden, gaat de online-borrel deze week internationaal met de FIWARE Foundation. Meld u nu aan voor de borrel op donderdag 26 maart om 15.00 uur. Deelname is gratis, neem uw eigen drankje en hapje mee.

Spreker Ulrich Ahle, CEO FIWARE Foundation
FIWARE is een gemeenschap die de ontwikkeling van ‘smart solutions’ stimuleert door een ‘open source platform’, waarin data, ontwikkelingen en ideeën makkelijk met elkaar gedeeld kunnen worden. CEO Ulrich Ahle neemt u in een korte lezing mee in hoe FIWARE de stad verandert en hoe gemeentes en bedrijven FIWARE-oplossingen kunnen toepassen. Tijdens de lezing is het mogelijk om vragen te stellen en die worden door Ulrich Ahle beantwoord. Het wordt dus een interactief-online-event. Na een half uur heffen we samen het glas.

Hoe doet u mee?
Aanmelden is gratis en simpel: meld u aan via onderstaande button en u ontvangt een mailtje met de link hoe u om 15.00 uur kunt deelnemen. Deelname is gratis. Voertaal is Engels. 

Wie organiseren dit?
We organiseren deze online-borrels vanuit de Future City Foundation, samen met onze partners. En nemen zo een aanloopje naar de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ die we opzetten op verzoek van het Ministerie van BZK en stedennetwerk G40. Kijk voor meer informatie over de City Deal op onze website.