Hoe bouwen we de smart city?


Studio
De Future City Foundation wil niet alleen praten over de smart city, maar ook doen. Dus als er een vraag komt van een gemeente of andere opdrachtgever, dan wij antwoorden kunnen geven. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom hebben we een eigen studio.

Operationeel beheer FIWARE LAB NL
Het FIWARE LAB NL is een technisch fysieke locatie waarop ontwikkelaars, data leveranciers en andere pioniers kunnen experimenteren met de mogelijkheden van FIWARE voor o.a. het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Data collectie en beschikbaarstelling
Het FIWARE LAB NL maakt (open) data uit bestaande bronnen via één plek en met standaard bouw-stenen toegankelijk voor ontwikkelaars. Data is de grondstof voor de oplossingen voor allerlei (maatschappelijke) vraagstukken die in de pre-competitieve omgeving van het LAB worden ontwikkeld en getest.

Cursus: Data & Visualisatie
In vier dagdelen leert u over de mogelijkheden en presentatie van data. De cursus wordt op maat aangeboden een aangepast aan uw wensen. De prijs is in overleg. Neem dus contact op voor meer info.

Meer weten?
Neem voor vragen over de Future City Foundation contact op met Tom Willebrandts via tom@future-city.nl of met Jan-Willem Wesselink via jan-willem@future-city.nl. Bellen kan ook: +31 (0) 33 8700 100.

Of vul het contactformulier in:

Klik hier als de pop-up niet opent.