Laat uw FIWARE-powered klimaatoplossing zien


Samen met de FIWARE-community worden er allerlei oplossingen bedacht om klimaatverandering te bestrijden. FIWARE Foundation wil meer weten over alle door FIWARE-powered oplossingen, apparaten en platforms die op de een of andere manier rechtstreeks bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering. Van het verbeteren van de luchtkwaliteit tot het bevorderen van een duurzamere levensstijl en schonere manieren van transport: laat het ons weten!  Relevante oplossingen worden gebundeld in een gloednieuw (online) boek dat wordt gelanceerd op 16 december 2019.

Met het boek wil FIWARE Foundation een breed portfolio laten zien van zeer specifieke toepassingen en oplossingen die een direct positief effect hebben op de klimaatverandering. En het gebruik van open innovatie te bevorderen, om zo de effecten van klimaatverandering te bestrijden of te minimaliseren.

Stuur uw oplossing in vóór 12 december 2019 via het aanmeldformulier van FIWARE Foundation. De eerste editie van het boekje verschijnt op 16 december 2019.