Financiële ondersteuning voor innovatie


Future City Foundation is door de Provincie Utrecht in de gelegenheid gesteld om innovatieve ideeën en projecten financieel te ondersteunen. Innovatieve ideeën en projecten die betrekking hebben op de ontwikkeling en verbetering van het economische ecosysteem binnen de provincie Utrecht én gebruik maken van de FIWARE techniek.

Future City Foundation maakt een onderscheid tussen een Ontwerpproject (idee-vorming) en een Proof of Concept-project (een werkende oplossing). In beide gevallen kan Future City maximaal 33% van de totale projectbegroting bijdragen, mits het andere deel wordt voldaan door een andere partij, zodat resultaat verzekerd is. Daarbij is de maximale bijdrage van Future City voor een Ontwerpproject vastgesteld op € 5.000,– en een Proof of Concept-project op maximaal € 25.000,–. Op deze manier wil Future City actief bijdragen om innovatie te stimuleren en resultaten te behalen.

Denkt u dat uw project in aanmerking komt voor financiële ondersteuning? Kijk dan hieronder naar de bijbehorende documenten en stuur het aanvraagformulier naar info@future-city.nl.

Algemene voorwaarden financiële bijdrage

Aanvraagformulier ondersteuning Ontwerpproject

Aanvraagformulier ondersteuning Proof of Concept-project