Ontwerp de Platform Stad met Jong-Sung Hwang


Een van de meest inspirerende webinars van die jaar (bij ons) was die van Jong-Sung Hwang, planoloog in Busan in Zuid-Korea. ‘Tot nu toe gebruiken we nieuwe technologie om bestaande processen te optimaliseren. We noemen dat smart city. De volgende stap is dat we kijken in welke stedenbouwkundige structuur we optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe technologie. Het is nu tijd dat steden veranderen’, zei hij toen. Nou ja, kijk het maar na via de stream van die bijeenkomst.

We zijn dus heel blij Hwang nog een keer wil ‘komen’ om samen met ons te bedenken wat dat dan concreet betekent. Dat doet hij tijdens een tweede webinar op 18 november om 10 uur (CET). Tijdens deze workshop nemen we een kijkje in de platform-stad. Hoe ziet het er uit? Hoe functioneert het? Hoe creëer je zo’n stad? Waarom zou je zo’n stad willen creëren? Al deze en nog veel meer vragen worden beantwoord.

Maar we hebben nog een beetje weinig deelnemers en dat is enorm jammer.

Dus: ben je bezig met smart city en wil je echt wat nieuws horen en leren, meld je dan nu aan voor de workshop van Jong-Sung Hwang:

 

In het kader van de Smart City NL week. Op initiatief van de G40, samen met BTG, FC, FIWARE, City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Kijk voor meer evenementen op: www.smartcityweek.nl