Smart city oplossingen gezocht


En maak kans op exclusieve deelname aan de pitchcarrousel op de Smart City Expo in Barcelona

Van 19 t/m 21 november 2019 is de Smart City Expo in Barcelona. Tijdens de Expo organiseert de Nederlandse delegatie een pitchcarrousel waarin we voorbeelden laten zien van bedrijven die smart city oplossingen voor de thema’s van de NL Smart Cities Strategie. Op 10 oktober 2019 heeft u de kans om uw smart city oplossing te pitchen voor het Nederlandse publiek en maakt u kans op exclusieve deelname aan de pitchcarrousel in Barcelona. Dus bent u actief op het gebied van smart cities en heeft u de ambitie internationaal uit te breiden of wilt u uw internationale netwerk vergroten? Doe dan mee aan de pitchcarrousel op 10 oktober in Utrecht, tijdens de landelijke kick-off voor de economische missie naar Barcelona en het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres. 

Wat voor pitches zoeken we?

 • Concrete smart city oplossingen voor de uitdagingen waar gemeenten of provincies tegenaan lopen en aansluiten bij de 5 smart city thema’s (zie onder)
 • Succesvolle smart city projecten of ervaringen van lokale overheden die ook interessant zijn voor andere gemeenten of provincies.

Voorwaarden voor deelname

 • U pitcht een bewezen smart city product of dienst 
 • van een Nederlands bedrijf 
 • dat de ambitie heeft om internationaal uit te breiden of het internationale netwerk te vergroten.

Waarover kunnen de pitches gaan?
Uw pitch sluit aan bij minimaal één van de thema’s (tracks) van de NL Smart Cities Strategie: 

 • Urban Mobility
 • Circulair Economy
 • Resilience (klimaat, water en energie)
 • Safety & Security
 • Healthy Urban Living

Waarbij de koppeling wordt gemaakt met de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Wat bieden we?

 • 4 minuten in de spotlight
 • Een direct bereik van ruim 200 geïnteresseerden: bestuurders en hun adviseurs van lokale overheden uit heel Nederland
 • Bedrijfspresentatie op de bedrijvenmarkt tijdens het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres
 • Deelname aan de pitchcarrousel is gratis.
 • Maak kans op exclusieve deelname aan de pitchcarrousel in Barcelona (19-21 november 2019)
 • Exposure op future-city.nl en livestream via ons YouTube-kanaal (en die laten we gewoon aan staan)

Waar & wanneer
Donderdag 10 oktober 2019
Stadion Galgenwaard, Utrecht 
Pitchcarrousel 13.00 – 14.45 uur, u wordt ingedeeld in een tijdslot. 
Pitchers kunnen deelnemen aan het complete programma van het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres op 10 oktober (13.00-17.00 uur) in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Aanmelden
Er is ruimte voor 13 pitches , deelname is gratis en aanmelden kan t/m 8 september 2019. Wij behouden ons het recht om de inschrijving eerder te sluiten. Bij teveel aanmeldingen maken we een selectie. De pitches worden op 10 oktober in het Nederlands gegeven.

Na afloop van de pitchcarrousel op 10 oktober in Utrecht maakt een deskundige jury een selectie voor de pitchcarrousel in Barcelona. 

Utrecht Region Get Connected Jaarcongres (10 oktober 2019)
De pitchcarrousel is onderdeel van het programma van het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres, op 10 oktober in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Dit is een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. De thema’s van het programma zijn: slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht. Kijk voor meer informatie over het jaarcongres op https://www.economicboardutrecht.nl/get-connected-jaarcongres

Smart City Expo World Congress in Barcelona
Ga mee met de Nederlandse economische missie naar Barcelona, naar het jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC) van 19 t/m 21 november. Dit is dé ontmoetingsplek voor steden, bedrijven, start-ups, en kennis- en onderzoekscentra die zich bezig houden met Smart City ontwikkelingen, met de ambitie om hun zakelijke activiteiten en hun netwerk internationaal uit te breiden. De Nederlandse missie presenteert zich op het Holland Paviljoen op de Expo. Een unieke kans voor Nederland om bestaande relaties te bestendigen, nieuwe relaties aan te gaan ten behoeve van het verstevigen van onze handelspositie en het verrijken van onze kennis! Wilt u als bedrijf deelnemen aan de Nederlandse missie, kijk dan op rvo.nl voor alle informatie en aanmelden.
Voor meer informatie over de Expo kijk op smartcityexpo.com.

Vragen
Wilt u meer informatie over de pitchcarrousel? Neem dan contact op met de organisatie, Wendolijn Beukers via wendolijn@future-city.nl of bel T: 033 87 00 100.

Procedure en algemene voorwaarden 
1) Bij meer dan 13 aanmeldingen maken wij een inhoudelijke selectie. We zoeken daarbij naar een interessante inhoudelijk mix van deelnemers. Bij overaanmelding behouden wij ons het recht om de inschrijving eerder te sluiten.
2) U hoort uiterlijk 16 september 2019 of u tot de genodigden behoort. Over de selectie kan niet worden gecorrespondeerd. 
3) Deelname aan de pitchcarrousel is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. 
4) Als u bent uitgenodigd, gaan we er ook vanuit dat u komt. Als u zonder tijdig bericht (tot 5 werkdagen van te voren) niet komt, dan brengen we een onkostenvergoeding van 100 euro in rekening. 
5) Tijdens het event worden foto’s en filmopnames gemaakt die we gebruiken voor communicatiedoeleinden. 
6) Aanwezigheid is op eigen risico. 
7) Door u aan te melden, geeft u de Future City Foundation toestemming om contact met u op te nemen over andere activiteiten van de Future City Foundation.