Deze pitchers maken de slimme en gezonde stad


Pitchcarrousel | 10 oktober | Utrecht Regio Get Connected Jaarcongres

Op 10 oktober 2019 pitchen 12 bedrijven hun smart city oplossing voor een slimme en gezonde stad in een pitchcarrousel tijdens het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres. Bekijk hier welke bedrijven op het podium staan op het Future City Plein.

De pitchers

EVAnet – Izipack (www.evanet.nl)
EVAnet is gericht op verhogen van het serviceniveau bij OV-locaties en mobiliteitshubs, door slimme pakketkluizen. EVAnet zoekt naar geschikte (ov-)locaties in heel Nederland om de slimme pakketkluis te plaatsen. We komen graag in contact met geïnteresseerde provincies en gemeentes.

GoChargeGo (www.gochargego.nl)
Charging as a Service: leasing van laadinfrastructuur voor bedrijven en overheid. GoChargeGo biedt een praktische en betaalbare oplossing voor de laadcapaciteit-uitdaging in uw gemeente.

Lightmotion – Lightwell BV (www.lightmotion.nl)
Lightwell presenteert een laadinfrastructuur, eenvoudig met een app op de telefoon te gebruiken, volledig ‘21st century proof’ en het sluit aan bij de smart city doelstellingen gemeentes. Lightwell zoekt partners, investeerders in de vorm van bijvoorbeeld subsidie en samenwerkingsprojecten om hoogwaardige laadinfrastructuur te ontwikkelen.

HUUB – Next Urban Mobility (www.methuub.nl)
Hoi, ik ben HUUB, de enige mobiliteitsaanbieder die alle type fietsen, diverse elektrische deelauto’s én al het openbaar vervoer in één service aanbiedt.

Smart City zelftest – DHM Infra
Met de zelftest van DHM krijgt u een eerste indruk of uw gemeente goed op weg is om een smart city met betekenis te worden. In lijn met SDG 11 heeft een smart city met betekenis passende oplossingen voor de megatrends klimaatverandering, verstedelijking en digitalisering.

Smart City Nederland – Primevest (www.smartcitynederland.com)
Smart City Nederland maakt duurzame en slimme lantarenpalen beschikbaar voor alle gemeentes. Energiezuinig en klaar voor 5G en andere IoT-sensoren.

Sim-Ci (www.sim-ci.com)
Krijg meer grip op risicovolle omstandigheden met de simulaties van Sim-Ci. Betere besluitvorming bij calamiteiten, voorspel met scenario’s en creëer draagvlak bij stakeholders.

ClimateCity – Witteveen + Bos
ClimateCity helpt gemeenten en inwoners op een positieve manier de potentie van bomen in kaart te brengen en beter te benutten (eco bijdrage: hittestress, CO2, water, etc.). Inwoners kunnen actief participeren en bijdragen aan klimaatbestendige steden en dorpen. ClimateCity combineert een online tool, analysemiddelen en ‘wisdom of the crowd’.

Argaleo (www.argaleo.com)
Argaleo is een webbased Digital Twin City Platform. Wij bieden een 3D webbased digital twin van elke stad/gebied in Nederland inclusief 150 datasets. Wij zijn het eerste Nederlandse bedrijf dat heel Nederland in 3D visualiseert en alle open data die beschikbaar is al heeft gekoppeld. Het platform is dus klaar.

ArcGis Urban – Esri Nederland (www.esri.nl)
ArcGIS Urban is een innovatieve technologie die interactieve scenario planning biedt in urban design. We zoeken gemeenten die voorop willen lopen met deze toepassing.

Digital Readyness Scan – Hogeschool Utrecht / Rijksuniversiteit Groningen / EBU In opdracht van de EBU heeft Hogeschool Utrecht onderzocht of er een geschikt instrument voorhanden is om de digitale volwassenheid van publieke en private organisaties te meten. Hoe digitaal volwassen is uw organisatie? Krijg inzicht in welke technologische ontwikkelingen relevant zijn voor uw organisatie met de Digital Readyness Scan.

Stakeholder Engagement Platform (SEP) – The Imagineers (www.theimagineers.com)
SEP is beleving, context en dialoog in één platform. Ervaar zelf hoe u met beeldgestuurde participatie en co-creatie ontwikkeltrajecten succesvol maken.

Waar & wanneer
Donderdag 10 oktober 2019
Stadion Galgenwaard, Utrecht 
Pitchcarrousel 13.00 – 14.45 uur
Bekijk hier het complete programma van Future City Plein tijdens het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres.

Utrecht Region Get Connected Jaarcongres (10 oktober 2019)
De pitchcarrousel is onderdeel van het programma van het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres, op 10 oktober in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Dit is een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. De thema’s van het programma zijn: slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht. Kijk voor meer informatie over het jaarcongres op https://www.economicboardutrecht.nl/get-connected-jaarcongres

Vragen
Wilt u meer informatie over de pitchcarrousel? Neem dan contact op met de organisatie, Wendolijn Beukers via wendolijn@future-city.nl of bel T: 033 87 00 100.