Premium Partnership


Dit zijn Future City’s Premium Partners:

 

foto: Frans Kanters Fotografie

Doel: De Future City Foundation staat voor een betere en gezondere stedelijke leefomgeving, nu en voor toekomstige generaties, uitgaande van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Technologisering en digitalisering moet altijd in dienst staan van dat doel. We denken dat een efficiënte, inclusieve en succesvolle samenwerking tussen overheden, bedrijven en technologieprofessionals kan bijdragen aan het oplossen van de uitdagingen van regio’s, steden en dorpen. Daarbij rekeninghoudend met de Europese democratische waarden.
Het is daarbij onze missie is om het gesprek tussen overheden, bedrijven en de technologie professionals te verbeteren en zo een open en blijvend ecosysteem rondom gemeenten en gemeenschappen te creëren. In dit ecosysteem bieden we ze een flexibele toolkit voor de co-creatie van smart digital oplossingen voor de steden.
Future City is daarbij een movement of communities. Wij geloven in het eenvoudige, niet in het complexe. Wij geloven in een diepgaande, open, democratische samenwerking en co-creatie met verschillende groepen, waardoor we kunnen innoveren op een manier die anderen niet kunnen. We geloven in het nee zeggen tegen duizenden projecten, zodat we ons echt kunnen richten op de weinige die echt belangrijk en betekenisvol voor ons zijn.
Als premium partner ondersteun je op een actieve manier deze doelen.

Netwerk: Als premium partner van Future City word je onderdeel van een actief publiek-privaat-netwerk van koplopers op het gebied van digitalisering en technologisering de stad. Je hebt daar een bijzondere, exclusieve positie in. Onze premiumpartners zijn: gemeente Amersfoort, Civity, DHM, ELBA\REC, gemeente Sittard-Geleen, SIX advocaten, VodafoneZiggo, WeCity en gemeente Zwolle. Daarnaast hebben we een uitgebreid van netwerk van projectpartners bestaande uit G40-gemeenten, bedrijven en organisaties. Via ons partnership van de FIWARE Foundation en SCOREwater, bieden we toegang tot bedrijven en gemeenten in heel Europa en daar buiten.
In ons bestand zitten ruim 2000 unieke smart-city-professionals die werken bij overheden (voornamelijk gemeenten en provincies), bedrijven, organisaties, universiteiten en hogescholen.
Dit netwerk betrekken we actief bij de projecten die we doen. Ze kennen ons van onze events, boeken, social media campagnes. Zo maken we ze bewust van de veranderingen die op hen af komen. Als premium partner ben je medeafzender van deze boodschap en word je herkend als koploper in de markt.

Flexibel: Als premium partner denk je actief mee over de koers van de Foundation. Dat doe je via de Strategy Board, die vier keer per jaar bijeenkomt. Ook doe je automatisch mee aan de projecten die Future City initieert. Maar daarnaast bieden we je op tal van andere plaatsen het podium. Tijdens de events waar we zelf worden uitgenodigd bijvoorbeeld. Of in Barcelona tijdens de Expo. En als je zelf een idee hebt dat het werk van de Foundation versterkt, horen we het graag. Het partnership van de Future City Foundation is voor ons geen product, maar een samenwerking tussen partijen die samen aan de slag willen.

Kortom, wat levert het op? Als premiumpartner van Future City word je onderdeel van een actief publiek-privaat-netwerk van koplopers op het gebied van digitalisering en technologisering de stad. Je hebt sterke invloed op de koers van de Foundation. Je hebt ook zeggenschap over wie er nog meer premium partner mogen worden, zo borgen we de exclusiviteit van het partnership. Je draagt met je eigen organisatie aan bij aan ons netwerk en je krijgt het podium om dat te vertellen aan de rest van de wereld. Je komt in contact met partijen die voor jou relevant zijn. Je profiteert van de redactionele-marketing-waarde van die project zelf en de communicatie die daarom heen wordt gegenereerd. En dat alles op een ontspannen en leuke manier.

Welke bijdrage vragen we?
>> Een premiumpartnership kost 15000 euro (excl. btw) en wordt aangegaan voor twee jaar.
>> Daarnaast hopen we dat je actief bijdraagt aan de bijeenkomsten en zullen we je ook betrekken bij de organisatie daarvan.
>> Eigenlijk is het simpel: we delen de kosten en de inspanningen. Daarbij is een financiële bijdrage onvermijdelijk. Maar als je er echt wat uit wilt halen, moet je er ook tijd in stoppen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.