6 juni: Smart Stedenbouw x Provada


Denk met ons mee over de ontwerpprincipes voor de slimme stad tijdens Provada. Dan mag je gratis met ons mee naar binnen.

Of klik hier als de pop-up niet opent

Onze Smart Stedenbouw partner AM heeft op de Provada – 4, 5 en 6 juni – een stand op de beurs in de RAI Amsterdam. Op deze grootste vastgoedbeurs van Nederland komt de hele sector verantwoordelijk voor onze woningbouw samen. Met hen en met u willen we graag in gesprek over de ontwerpprincipes van de smart city.

De stad verandert en daarmee verandert het vak van de stedenbouwer ook. Het doel van een ontwerp verandert. Het gebruik van het ontwerp verandert. Dus moet het ontwerp veranderen. En de ontwerpprincipes. Vinden wij. In de smart city wordt vaak gekeken naar de techniek, maar die techniek is gekoppeld aan de fysieke ruimte. Geen smart zonder city. Maar hoe ontwerp je dat en wat zijn de nadelen? Daarover gaat onze sessie op de Provada.

Resultaten van het Smart Stedenbouw project worden getoetst op de Provada. Bij vastgoedprofessionals, gemeenten, ontwerpers. Bij u dus. Dat doen we donderdagmorgen 6 juni op de stand van AM (Hal 12, stand 8). We nodigen iedereen uit om mee te denken over het ontwerpen van de smart city.

Of klik hier als de pop-up niet opent

De details:
>> Donderdag 6 juni
>> 10:00-11:00
>> AM stand (Hal 12, stand 8)
>> RAI Amsterdam
>> gratis entree
>> aanmelden kan t/m uiterlijk 28 mei