Publicaties


We zitten bij Future City Foundation vol met ideeën. Deze voeren we uit, deze verspreiden we in onze masterclasses, en deze schrijven we op. We hebben al een magazine, twee boeken en een e-book vol weten te maken. Nieuwsgierig? U kunt ze gratis digitaal bestellen of krijgt ze voor een kleine bijdrage op papier toegestuurd. Klik hier voor de voorpublicaties van het magazine, hier voor die van de boeken. Via onderstaande afbeeldingen komt u op de bestelpagina’s van de publicaties.

Een slimme stad, zo doe je dat (2019) – Wat zijn de nieuwe ontwerpprincipes voor de stedenbouw van de slimme stad? Dat zochten we uit samen met 26 partners. Dit boek is ook in een compacte versie in het Engels te verkrijgen.

Data & Omgevingsbeleid – (2019) – Hoe kun je data het beste gebruiken in je omgevingsbeleid. Handzame gids voor mensen die wel met data willen werken, maar geen gisspecialist zijn.

Smart & Leefbaar – (2018) – Op basis van principes van het Rathenau instituut formuleerden we bestuurlijke afwegingsruimte voor de smart city. Ons boek over ethiek en politiek.

Future City Magazine – (2017) – Ons eerste boek. Over hoe internet de stad compleet verandert en toch niet.

Een slimme stad, zo doe je dat
Future City Magazine
Smart & LeefbaarData & Omgevingsbeleid