Save the date: Smart City Expo Barcelona


Zet maar al vast in uw agenda: half 11-15 november 2018 gaan we naar Barcelona. Want dan is daar het jaarlijkse Smart City Expo World Congress. Future City gaat (en we presenteren er ons Bouwbesluit), gaat u ook?

De innovatiemissie wordt georganiseerd rondom de Smart City Expo World Congress 2018 in Barcelona. Het jaarlijkse SCEWC is de ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, startups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector Smart City. Voorafgaand aan de beurs organiseren wij op maandag 12 november een business evenement. Het evenement geeft delegatieleden de mogelijkheid een internationaal netwerk op te bouwen en kennis en ervaring te delen. Burgemeester Jorritsma (Eindhoven) zal als delegatieleider van de missie zich inzetten om verbindingen te leggen tussen maatschappelijke vraagstukken en technologische oplossingen.

Voor wie?
Nederlandse organisaties die actief zijn binnen Smart Cities en de ambitie hebben hun zakelijke activiteiten internationaal uit te breiden. Specifiek zijn wij op zoek naar organisaties die een technologie bieden die is geïntegreerd in het urbane ecosysteem. Tijdens de innovatiemissie staan 5 Smart City tracks centraal:
>> Safety & Security
>> Healthy Urban Living
>> Urban Mobility
>> Resilience
>> Circular Economy

Meer informatie & contact
In augustus ontvangt wordt meer bekend over het programma. Onder andere via de LinkedIngroep NL Smart Cities. Wilt u graag meedenken met de opzet en het programma van de innovatiemissie? Neem dan contact op met innovatiemissies@rvo.nl

Deze innovatiemissie wordt georganiseerd door een groot aantal partijen waaronder: de gemeentes Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, Brainport Eindhoven, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).