Smart city live ‘watch along’


Voor wie: Iedereen die Smart City Live gaat kijken
Wanneer: dinsdag 17 november, hele dag
Aanmelden Smart City Live: www.smartcityexpo.com
Aanmelden ‘watch along’ (klik hier) 

Elk jaar vindt in november in Barcelona de Smart City Expo plaats. De afgelopen jaren is dat voor de Nederlandse smart-city-community uitgegroeid tot een belangrijk netwerk- en kennisevent. Door Covid-19 gaat dat dit jaar niet door, in ieder geval niet de fysieke bijeenkomst.

De Smart City Expo is dit jaar omgevormd tot een online event van twee dagen, waarbij dinsdag 17 november bestaat uit een live uitzending: “A full-day schedule of live content including interviews, debates and success stories focusing on urban development, mobility, consumption, and services, plus parallel workshops and side events” zoals ze het wordt aangekondigd.

Wij zijn er digitaal bij, jij ook?

Watch Along

Zoals alle events tegenwoordig zal ook de Smart City Live volledig online plaatsvinden. Heel begrijpelijk gezien de omstandigheden, maar we zullen het sociale contact rond de sessie zeker missen. Om dit gemis een beetje te kunnen compenseren regelen wij een online omgeving waar tussen de sessies nog een beetje doorgepraat kan worden over de sessies, zo hebben we toch het idee dat we niet alleen digitaal ‘afreizen’ naar dit event! Zo kunnen we digitaal met meerder mensen het event meebeleven, we noemen het daarom ook een ‘watch along’!

Lijkt je dit ook leuk, meld je dan aan via deze link


In het kader van de Smart City NL week. Op initiatief van de G40, samen met BTG, FC, FIWARE, City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’