Meld je nu aan: Summerschool ‘Maak de gezondste provincie van Nederland’


26, 27 & 28 augustus 2020

We gaan deze zomer op summerschool! Samen met 24 jongprofessionals gaan we ons 3 dagen verdiepen in het Snuffelfiets-experiment en leer je alles over data en de leefomgeving. We organiseren deze summerschool samen met het Kennislab voor Urbanisme en in opdracht van de Provincies Utrecht en Gelderland.

We houden ons voor, tijdens en na de summerschool aan de corona-maatregelen van het RIVM. Lees hier hoe wij deze summerschool veilig organiseren.

We springen op de Snuffelfiets en gaan op tour door de provincies Utrecht en Gelderland. Deze provincies zetten vol in op een gezonde leefomgeving o.a. met het fietsexperiment ‘Snuffelfiets’ waarmee op grote schaal mobiele data op de fiets verzameld door participerende burgers. Maar wat kun je met die data en hoe maak je daarmee Utrecht en Gelderland tot de gezondste provincies van Nederland? Dat ga jij in 3 dagen bedenken!

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

• In 3 dagen leer je hoe je data inzet om de leefkwaliteit van inwoners te meten en te voorspellen.
• Je leert over data, data visualisatie, digitalisering, smart cities en de toekomst van onze leefomgeving.
• En hoe je dat gebruikt om beter beleid te maken of een interessant product.
• Je maakt kennis met de provincie als organisatie en ontmoet een onwijs interessant netwerk van bedrijven, zoals Civity, Sodaq, UtrechtInc en het RIVM.
• Je werkt in een team samen met jongprofessionals van allerlei verschillende studieachtergronden.
• En maak met je team kans op € 2000,- cash!

VOOR WIE?
Je kan GRATIS meedoen als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een achtergrond in data science, ruimtelijke ordening, planologie, techniek, smart city, GIS, Geo en mediadesign, gamification, bestuurskunde, stedenbouw, sociaal, groen, economisch of iets anders interessants.

AANMELDEN
We organiseren deze summerschool in samenwerking met het Kennislab voor Urbanisme. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en aanmelden of ga naar de website van het Kennislab.