Leer deze zomer alles over datagestuurd ontwerpen


Speciaal voor jongprofessionals organiseren we i.s.m. het Kennislab voor Urbanisme deze zomer twee toffe summerschools over smart city en de gevolgen van technologisering en digitalisering voor steden en dorpen.

SUMMERSCHOOL DESIGN DE TOEKOMST VAN ZUID-HOLLAND – 26-28 AUG
Wil jij smart city in de praktijk ontdekken? Voor elke planoloog, stedenbouwer, maar ook tech die nu eens echt datagestuurd wil ontwerpen en wil weten hoe zijn vak er over een paar jaar uit ziet. We gaan een digital twin (een digitale 3D-versie) maken van (een deel van) Zuid-Holland die het geluk en/of de leefkwaliteit van Zuid-Hollanders meet en voorspelt. Kortom, leer in 3 dagen hoe datagestuurd ontwerpen werkt. Meld je nu aan voor de summerschool ‘Design de toekomst van Zuid-Holland’ op 26, 27 en 28 augustus 2019 in Zuid-Holland. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN.

SUMMERSCHOOL JOURNALISTIEK EN SMART CITIES – 17 & 24 JUNI & 5 JULI >> VOL <<
In 3 dagen leer je van de smart city-insiders alles over de slimme toekomst (die nu al is) en schrijf je mee aan het nieuwe Future City boek! Daarin onderzoeken we de ontwerpprincipes van de smart city. Maar we kijken ook breder. Hoe willen we dat de stad eruit gaat zien? Wat is de rol van technologie hierin? En hoe verandert het ontwerpproces door technologisering en digitalisering? Tijdens drie journalistieke masterclasses leer je hoe je een journalistiek topstuk schrijft en het eindresultaat dat je schrijft, publiceren we in het boek. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Deelnemen
Je kan meedoen als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een hbo- of wo-opleiding en bent niet ouder dan 26 jaar. Deelnemen is gratis.