Team


“De impact van internet op onze steden, dorpen, gemeenten is zo groot dat je er als gemeentebestuurders wel in moet verdiepen. We moeten dit samen doen. Met de samenleving en met elkaar. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.”
Yvonne Kemmerling (voorzitter) – yvonne@future-city.nl 

“Smart City wordt nog te vaak gezien als sausje dat je aan het eind over een stedebouwkundig plan giet. Als verkoopverhaal. Zoals dat met kunst gebeurde in de jaren negentig. Terwijl het integraal onderdeel van het planproces hoort te zijn.”
Arjan Ankerman – arjan@future-city.nl 

“Voor opschaling van smartcityinitiatieven hebben we de regio nodig. Want in de regio ontmoeten overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen elkaar.”
Jeroen Moonenjeroen@future-city.nl

 

“Door internet zijn we altijd met elkaar verbonden, worden we heel flexibel en zoeken we betekenis. Die verandering moeten we inzetten om onze steden leefbaar en democratisch te houden.”
Jan-Willem Wesselink jan-willem@future-city.nl

“Door internet zijn we overal en altijd verbonden. Maar hoe zien we dat terug in waar we dagelijks als (smart city) professionals mee zijn? Een slimme en duurzame stad vraagt om out-of-the-box verbindingen tussen professionals, burgers, bedrijven en onderwijs.”
Wendolijn Beukers  wendolijn@future-city.nl

“Digitalisering speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Hoe kunnen we die ontwikkeling gebruiken in onze huidige maatschappij? We moeten smart tools omarmen en onderzoeken hoe deze kunnen inzetten voor een meer democratische en open samenleving.”
Zoë Spaaijzoe@future-city.nl

“Digitalisering is overal, zowel openbaar als verborgen. Om de vruchten te kunnen plukken van digitalisering moeten de resultaten ervan toegankelijk zijn op elk niveau. Met de handen ineen kunnen we ervoor zorgen dat de hele samenleving van digitale ontwikkeling kan profiteren.”
Gert Jan Roskammergertjan@future-city.nl

“Samenwerking tussen overheden, bedrijven en technologie-experts stelt ons in staat om de toekomst vorm te geven en maximaal te profiteren van de mogelijkheden die technologie biedt. Door samen te werken creëren we een duurzame en inclusieve toekomst waarin technologie ten goede komt aan de gehele samenleving.”
Naomi Vrielinknaomi@future-city.nl

 

Kijk hier voor onze vacatures

Wordt ook lid van ons team en bekijk hier onze vacatures.

 

Heeft u vragen over de Future City Foundation? Mail ons gericht, vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 33 8700 100.


Klik hier als de pop-up niet opent.