Vacature: wij zoeken een assistent eventmanager


ELBA\REC zoekt assistent eventmanager voor het werk dat we doen voor de Future City Foundation.

Bij ELBA\REC werken we aan de toekomst van de stad. We informeren, inspireren en verbinden professionals. Dat doen we onder andere op verzoek van de Future City Foundation, waarvoor het projectbureau verzorgen.

De Future City Foundation werkt elke dag aan het realiseren van slimme steden die democratisch én duurzaam zijn. Dat doen we samen met meer dan tachtig partners uit het hele land: ministeries, gemeenten, overige overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het werk van de Future City Foundation groeit. We managen steeds meer communities met steeds meer partners. Bijvoorbeeld in de City Deals ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en ‘Slim Maatwerk’

Daarvoor moeten we steeds meer evenementen organiseren. Van kleine workshops tot grote congressen en studiereizen. Door het hele land en soms daar buiten. Wat ze bindt is dat we willen dat onze partners het er naar hun zin hebben. Dat ze zich welkom voelen. Zodat ze samen kunnen werken aan slimme, duurzame steden.

Dat kunnen we niet alleen en daarom zoeken we een junior eventmanager.

We zoeken iemand die er van houdt om evenementen te organiseren. Je denkt mee over waar en hoe we een evenement kunnen organiseren en je voert dat vervolgens zo zelfstandig mogelijk uit. Je vindt het leuk om contact te hebben met onze partners en iedereen die we nodig hebben om een waardevol event te organiseren. Of het nou een locatie-eigenaar is, een cateraar of een spreker. Je doet alles. En daarbij laten we je vrij zwemmen, maar niet verzuipen. Dat vind je fijn, want je houdt van aanpakken.

Je hebt een opleiding afgerond op mbo- of hbo-niveau en al enige werkervaring opgedaan. 

Je werkt graag bij een relatief klein bedrijf waar je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid krijgt, maar genoeg collega’s hebt om van te leren. Bij ELBA\REC werken 25 mensen, waarvan er 5 werken voor de Future City Foundation.

We bieden een leuke fulltime baan (32-40 uur) met doorgroeimogelijkheden. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort, maar je bent ook veel onderweg naar afspraken en bijeenkomsten door het hele land. Je mag een aantal dagen in de week thuiswerken, als het werk dat toelaat. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Is deze positie echt iets voor jou? Stuur dan een e-mail naar Jan-Willem Wesselink via j.wesselink@elba-rec.nl

Als je vragen hebt over deze vacature kun je bellen of mailen met Zoë Spaaij via z.spaaij@elba-rec.nl of  tel +31650586953.