Vacature: wij zoeken een assistent-projectmanager


ELBA\REC zoekt een assistent-projectmanager voor het werk dat we doen voor de Future City Foundation en Stichting Steenbreek.

Bij ELBA\REC werken we aan de toekomst van de stad. Dat doen we onder andere op verzoek van Stichting Steenbreek en Future City Foundation. Bij Steenbreek ligt de focus op vergroening en leefbaarheid van steden en dorpen, terwijl bij Future City wordt gewerkt aan smart cities die democratisch én duurzaam zijn. Twee heel verschillende stichtingen die allebei streven naar een betere wereld.

Omdat er voor deze twee organisaties steeds meer te doen is, zoeken we een assistent-projectmanager die de projectleiders van Steenbreek en Future City ondersteunt.

We zoeken iemand die zelfstandig (kleine) evenementen kan organiseren. Die aanvoelt hoe je een community moet managen. En die weet hoe je een goede mailing, uitnodiging, social media post of persbericht schrijft. We laten je daarbij vrij zwemmen, maar niet verzuipen. Je benadert sprekers, hebt contact met deelnemers, regelt (als het weer mag) locaties en ondersteunt de projectleider in zijn dagelijks werk.

Je vindt deze baan leuk als je er van houdt om na te denken en te praten over de ontwikkelingen die spelen op het niveau van stad en dorp. En als je creatief bent en van aanpakken houdt. We denken en doen!

Je hebt een opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau en daarna aantal jaar werkervaring opgedaan. Nu ben je toe aan een volgende baan met meer zelfstandigheid en uitdaging.

Je werkt graag bij een klein bedrijf (wij zijn met z’n 15en) waar je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid krijgt

We bieden een leuke fulltime baan (32-40 uur) met doorgroeimogelijkheden. Je werkt vanuit huis of op ons kantoor in Amersfoort, maar je bent ook veel onderweg naar afspraken en bijeenkomsten door het hele land. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Je kan reageren tot 16 januari 2021 door te mailen naar Jan-Willem Wesselink via j.wesselink@elba-rec.nl

Als je vragen hebt over deze vacature kun je (vanaf 4 januari) bellen of mailen met Wendolijn Beukers via w.beukers@elba-rec.nl of  tel +31651581656.