Vacature: leuke projecten zoeken projectmanager


Het Kennislab voor Urbanisme, de Future City Foundation en ELBA\REC zoeken samen een projectmanager voor de leuke projecten die we doen.

Bij ELBA\REC, het Kennislab voor Urbanisme en de Future City Foundation werken we aan de toekomst van de stad. Dat doen we door vakprofessionals bij elkaar te brengen in waardevolle evenementen die we zelf ontwikkelen en organiseren. Altijd vanuit de inhoud. En die inhoud is het functioneren van de stad. Of het nou gaat over een wethoudersexcursie naar Antwerpen, een summerschool over waterstof, een boek over de stedenbouw in de smart city, een Zweeds/Spaans/Nederlands project over water & data, een vakdag over spoorstaven, een ondernemerscursus circulaire gebiedsontwikkeling of een fotowedstrijd voor kinderen, een diner op het strand van Barcelona, we doen het.

En we doen het steeds vaker, meer en beter.

En daarom zoeken we iemand die dat bij ons en met ons wil doen.

Een projectmanager dus.

Oh ja, als je het leuk vindt om journalistieke artikelen te schrijven. Dat kan ook bij ons.

We zoeken iemand die deze projecten met ons wil organiseren. Je denkt mee over de inhoud en vorm en vervolgens voer je het zo zelfstandig mogelijk uit. We laten je vrij zwemmen, maar niet verzuipen. Je benadert sprekers, hebt contact met deelnemers, regelt locaties. Je doet alles.

Je vindt deze baan leuk als je er van houdt om na te denken en te praten over de stad en het stedelijk leven. En als je creatief bent en van aanpakken houdt. We denken en doen.

Je hebt een opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau en daarna aantal jaar werkervaring opgedaan. Nu ben je toe aan een volgende baan met meer zelfstandigheid en uitdaging.

Je werkt graag bij een klein bedrijf (wij zijn met z’n 15en) waar je veel ruimte krijgt, maar ook veel moet doen.

We bieden een leuke fulltime baan (32-40 uur) met doorgroeimogelijkheden. Je werkt vanuit onze kerk in Amersfoort door heel Nederland. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Je kan reageren tot 8 november door te mailen naar Jan-Willem Wesselink via j.wesselink@elba-rec.nl

Als je vragen hebt over deze vacature kun je bellen met Wendolijn Beukers via 0338700100