Terugblik Pitchcarrousel 29 april: (Realtime) Data verzamelen


Vier pitches van vier oplossingen om (realtime) data te verzamelen om zo betere afwegingen te kunnen maken voor een (beleids)vraagstuk. Woensdag 29 april presenteerden Argaleo, Civity, i-Sago en StellaSpark hun producten tijdens de eerste online Pitchcarrousel ‘(Realtime) Data Verzamelen’ aan ruim 40 deelnemers via Discord.

Kom meer over de oplossingen te weten. Klik hieronder om naar de websites te gaan, te connecten met de pitchers via Linkedin of om de presentatie te bekijken.

Connect met Jeroen Steenbakkers

En kijk hier de video voor een impressie van de producten van Argaleo

Kijk op www.argaleo.nl voor meer informatie.


Connect met Arjen Hof

Kijk op www.civity.nl voor meer informatie.


Connect met Peter Meissen

Download hier de presentatie.

Kijk op www.i-sago.nl voor meer informatie.


Connect met Erwin Vonk

Download hier de presentatie.

Kijk op www.stellaspark.nl voor meer informatie.


Realtime Omgevingsbeleid
Deze pitchcarrousel is onderdeel van het project Realtime Omgevingsbeleid waarin we onderzoeken hoe inzicht in data de manier verandert waarop beslissingen worden voorbereid en genomen. Oftewel smart besturen. Dat doen we samen met een netwerk op van bedrijven en overheden. De volgende partijen doen er al mee of hebben serieuze interesse: Civity, DHM Infra, ELBA\REC, Kennedy Van Der Laan, VodafoneZiggo, Provincies Zuid-Holland en Utrecht, gemeenten Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Krimpen aan den IJssel. Wilt u ook meedoen? Klik hier voor meer informatie.