Wethouder Wim Willems opent online-borrels van Future City (meld u nu gratis aan)


UPDATE 19-03 | terugblik op de 1e online borrel is hier te vinden:
https://future-city.nl/terugblik-online-borrel-met-wethouder-willems/


>> Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt vandaag een mail met aanmelddetails.
>> Inloggen kan vanaf 14.45 uur.
>> Bij meer dan 100 deelnemers zit onze box vol, maar kan u live meekijken via
ons Youtube-kanaal
https://www.youtube.com/channel/UC9SOdbNbpinPkXx-cx6a_Mg.


Omdat wij zelfquarantaine belangrijk vinden, maar borrels ook, organiseert Future City elke donderdagmiddag om 15 uur een online-borrel. De eerste is aanstaande donderdag 19 maart. Voor zolang het duurt (en laten we hopen dat dat niet lang is). Het concept is simpel: wij organiseren een online-lezing, u neemt uw eigen drankje en hapje mee.

Eerste spreker: wethouder Wim Willems

En we zijn trots dat donderdag 19 maart onze eerste spreker Wim Willems is, wethouder in Apeldoorn en voorzitter van de bestuurlijke G40 themagroep Smart Cities. Hij maakt sinds zijn aantreden in het voorjaar van 2018 van Apeldoorn een smart city en deelt die ervaring graag met ons. Tijdens de lezing is het mogelijk om vragen te stellen en die worden door wethouder Willems beantwoord. Het wordt dus een interactief-online-event. Na een half uur heffen we samen het glas.

Hoe doet u mee?

Aanmelden is gratis en simpel: Klik op deze link en u ontvangt op donderdagochtend een mailtje met de link hoe u om 3 uur kunt deelnemen. We hebben ruimte voor maximaal 100 deelnemers, maar de bijeenkomst wordt ook gestreamd via ons Youtube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UC9SOdbNbpinPkXx-cx6a_Mg.

Wie organiseren dit?

We organiseren deze online-borrels vanuit de Future City Foundation en nemen zo een aanloopje naar de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ die we opzetten op verzoek van het Ministerie van BZK en stedennetwerk G40. Wilt u meer weten over die City Deal? Klik dan hier: https://future-city.nl/citydeal/

Of klik hier als de pop-up niet opent