Workshop ‘slimme stad, zo doen we dat’


Je bent dagelijks bezig met de grootste maatschappelijk en stedelijke uitdagingen. Je hebt gehoord dat nieuwe technologie en digitale oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan de opgaven in onze steden, dorpen en regio’s. Je wilt wel innoveren, maar loopt telkens tegen hetzelfde probleem aan. Gebrek aan kennis en goede voorbeelden houden jou en je collega’s tegen om er echt iets mee te doen.

Wanneer: Woensdag 13 oktober 2021, van 15:30 tot ca. 17:30 uur
Waar: Online
Kosten: Gratis

Herkenbaar?
Doe dan mee op woensdag 13 oktober met de workshop ‘Slimme stad, zo doen we dat’. De naam van de workshop zegt het al. Wij laten je zien hoe digitalisering en Smartcityoplossingen nu al ingezet worden. Oplossingen die ook jij kunt inzetten in jouw stad, dorp of regio. Wim Willems (Wethouder in Apeldoorn en voorzitter van G40 Themagroep Smart Cities) vertelt welke uitdagingen en mogelijkheden hij ziet. Shahid Talib (Directeur Smart City van Heijmans) laat u zien hoe Heijmans digitalisering en technologisering inzet om hun ambities voor de gezonde leefomgeving te kunnen blijven waarmaken. Rene Visser (sr. External Affairs Manager bij VodafoneZiggo) laat zien wat optimale verbondenheid voor uw stad, dorp of regio kan betekenen en in verschillende workshopsrondes maakt je kennis met verschillende oplossingen die nu al voor handen zijn en welke impact ze hebben.

Kortom:

  • Je leert wat digitalisering en smartcityoplossingen voor jouw stad, dorp of regio kunnen betekenen
  • Je hoort hoe Heijmans en VodafoneZiggo hun strategie hebben aangepast om hun ambities te kunnen blijven waarmaken.
  • Maakt kennis met oplossingen die er al zijn en in andere gemeenten worden gebruikt
  • Je kan voor jezelf een goede afweging maken of deze oplossingen ook voor jou interessant zijn.

Doe mee op woensdag 13 oktober. Laat je inspirerend en verrassen door de mogelijkheden die er nu al zijn. Klik hier voor meer informatie en je aan te melden.