Bestel nu ons nieuwe boek: ‘Zo creëer je waarde in de slimme stad’


In het nieuwe Future City boek ‘Zo creëer je waarde in de slimme stad – Meer waarde door verbinding, flexibiliteit en betekenis‘ onderzoeken we hoe de manier waarop waarde ontstaat in regio’s, steden en dorpen, verandert door technologisering en digitalisering. Dat gaat veel verder dan de economische businessmodellen. In het boek laten we zien wat er verandert en dat het creëren van waarde relevant is voor iedereen die bezig met de stad. En we laten zien hoe het in de praktijk werkt. 


Toen we het idee bedachten voor het boek ‘Zo creëer je waarde’ spraken we over de economische waarde. Toch gaat veel in dit boek over die rest. Over slimme steden en hoe je dat doet. Omdat dat onze wereld is geworden in goede en in slechte tijden. En we ook die waarden moeten creëren en behouden. Omdat we moeten voorkomen dat onze steden wel slim worden, maar niet leefbaar en niet democratisch. Omdat we mogen genieten van de fantastische stappen die we zetten in deze industriële revolutie. Daarover gaat dit boek. Dat wederom is opgezet als een magazine. Zodat u kunt beginnen te lezen waar u wil.

Dit boek is verdeeld in drie delen, waarin u in het eerste deel lees over wat waarde is volgens de verschillende auteurs. In het tweede deel gaat het over procesinnovatie. Over de City Deals en over tooling. Over de vraag hoe we het moeten doen. Voor het derde deel zijn wij het land ingetrokken op zoek naar wat de slimme stad in de praktijk is. Zo ontstond het idee om projecten dan maar te verzamelen. Op een kaartje. Per stad. Zodat u er langs kan fietsen.

Bestellen
U kunt het boek op twee manieren ontvangen: digitaal of gedrukt. Digitaal is het boek gratis, op papier kost het 29 euro, maar krijg je een belevenis erbij. Het boek is groot (ongeveer een A4) en dik (212 pagina’s), maar leest toch heel lekker weg. Veel plezier ermee.  

Partners
Dit boek is tot stand gekomen met de volgende partners:

Lees meer over de slimme stad
Bekijk ook onze andere publicaties over slimme regio’s, steden en dorpen. Klik hier om alle Future City publicaties te bekijken.

Preview